Campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE 2013
Concursul cu premii FOCUS pe CARTE //1 august – 1 noiembrie 2013

    • 1. Regulament/ Conditii de participare

 • Poate participa la concursul FOCUS pe CARTE orice persoană care cumpără cel puţin o carte HERALD din librăria parteneră pe durata campaniei şi care s-a înscris la tombola campaniei (citeşte regulament tombolă).
 • pentru fiecare bon fiscal cumpărătorul are dreptul la completarea unui talon de participare la tombola Herald din cadrul librariei. Talonul de tombola are un COD UNIC de înregistrare care îi permite cumpărătorului să se înscrie ONLINE şi la CONCURSUL ONLINE de fotografie FOCUS pe CARTE, găzduit pe site-ul www.teasteptaminlibrarie.ro .
 • librarul are obligaţia de a-l informa pe cititor cu privire la oportunitatea de a participa la tombolă şi la concurs, oferindu-i talonul de participare (prezent în catalogul campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE sau în pliantul concursului LIBRARUL ISCUSIT);
 • după plata cărţii/cărţilor Herald, cumpărătorul poate să completeze talonul de participare la tombola Herald din librărie. Fiecare talon este unic prin codul de identificare şi se completează în două exemplare, un exemplar se depune în urnă şi unul se păstrează în catalog pentru identificare şi ridicare a premiilor. Codul de identificare este cel prin care clientul se poate înscrie ulterior şi în concurs. Talonul  se găseşte în catalogul campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE sau în pliantul concursului LIBRARUL ISCUSIT disponibile în librăriile partenere;
 • după completarea talonului în cele două exemplare din catalog/pliant, clientul se adresează librarului, care are obligaţia să verifice informaţiile înscrise pe talon, să completeze datele referitoare la librărie, data şi număr bon fiscal, nr cărţi HERALD cumpărate pe bon şi SĂ APLICE  ŞTAMPILA LIBRĂRIEI pe talon. Un exemplar al talonului este desprins din catalog /pliant şi reţinut de librar pentru tombolă şi un exemplar din talon  rămâne în catalogul/pliantul oferit cumpărătorului, pentru validare, în cazul în care acesta ar trebui să ridice premiul de la tombolă sau de la concurs;
 • cumpărătorul păstrează  catalogul sau pliantul din care a desprins talonul (care conţine al doilea exemplar al talonului şi numărul de înregistrare) – ca dovadă a participării la campanie; acestea trebuie prezentate la ridicarea premiului însoţit de BONUL FISCAL:
 • totodată, păstrând catalogul sau pliantul şi respectiv talonul cu număr de înregistrare, poate folosi numărul unic al talonului pentru înscrierea online la concursul de fotografie FOCUS pe CARTE ;
 • este necesară înscrierea în tombolă pentru a se putea trece la etapa înscrieri în concursul online de fotografie, dar nu este obligatoriu ca toţi cei înscrişi la tombolă să se înscrie şi în concurs. Înscrierea în concurs este opţională şi îi vizează doar pe cititorii pasionaţi şi de fotografie, dar care trebuie să fie déjà înscrişi în tombolă.
 • Aşadar, pe Talonul de înscriere la tombolă, primit în librărie, în urma achiziţionării a cel puţin o carte Herald,  clienţii vor găsi numărul unic al talonului care le va permite înscrierea la concursul online de fotografie  FOCUS pe CARTE, pe site-ul www.teasteptaminlibrarie.ro.
 • Înscrierea în concurs presupune încărcarea a cel puţin o fotografie cu FOCUS pe CARTE, o fotografie care să exprime, de pildă, starea de spirit pe care ţi-o poate aduce lectura unei cărţi. Nu există alte limite în afară de limitele imaginaţiei proprii în ceea ce priveşte pasiunea pentru cărţi si de limitele de decenta si respect. Cu alte cuvinte, vor fi acceptate în concurs toate fotografiile care trimit la carte, la cunoaştere, la transformare interioară şi exterioară prin cărţi. Fotofrafiile trebuie să exprime nu atât abilităţi tehnice, cât sensibilitate şi pasiune pentru experienţa luminatoare a cititului.
 • Nu vor fi acceptate in concurs fotografiile care au un caracter licenţios sau ofensator.
 • Pentru a fi acceptate în concurs, fotografiile trebuie să aibă o rezoluţie minimă de 2000X3000 pixeli, minim 300 dpi şi dimensiunea de print 40X60 cm. Aspect raţio 2/3. Aceste condiţii tehnice sunt esenţiale pentru a putea integra pozele în cadrul expoziţiilor itinerante din ţară şi a albumului de la finalul campaniei.
 • Fotografiile înscrise în concurs vor fi promovate pe www.teasteptaminlibrarie.ro si prin Facebook Herald (18.600 de prieteni, locul II edituri din Romania), canal social media care va avea un rol esenţial în nominalizarea marelui câştigător. Regulamentul concursului va fi postat pe situl campaniei: www.teasteptaminlibrarie.ro .
 • NU POT PARTICIPA LA TOMBOLĂ – presoane care lucrează în librărie sau rudele acestora.
 •  Regulamentul va fi tiparit în catalogul campaniei, în pliantul concursului şi pe site-ul campaniei.
 • Desemnarea câştigătorilor, premiile şi condiţiile de ridicare a premiilor:

1.2.Desemnarea câştigătorilor şi premiile:

 • Premiul se va oferi în urma votului unui juriu, a cărui pondere va fi de 50%, şi în urma contorizării voturilor acumulate pe www.teasteptaminlibrarie.ro.
 • Juriul va fi format din: Mircea Struţeanu (http://struteanu.com/),   Radu Spiridon , Costin Boerescu, Director de creatie "Brand Cover", Bogdan Cosmin http://tacitusmorfis.blogspot.ro , Gelu Coltau, fotograf, Alexandru Anghel (editor şi fotograf profesionist) şi echipa Editurii Herald.

 • Pe 23 noiembrie, Herald anunţă marele câştigător şi decernează premiul, la standul propriu, din cadrul târgului de carte Gaudeamus.
 • Marele premiu va consta din :  

  un aparat foto profesional Canon EOS 1100D kit 18-55 de la F64
   - un curs de fotografie F64 Canon Entry de la F64
  un rucsac foto tip slingshot - Vanguard BIIN 37 verde de la F64
  - includerea fotografiei câştigătoare în  expoziţii itinerante prin librăriile partenere din toată ţara şi prezenţa privilegiată în Albumul Focus pe Carte. Fotografiile câştigătoare sunt printate şi înrămate prin sprijinul LaPrintărie.

  Premii secundare:

   un curs de fotografie one to one şi informal  cu Mircea Struţeanu, ( http://struteanu.com/ ), fotograf, membru în juriu. 
  - un curs de fotografie 
   one to one şi informal  cu Gelu Coltau , fotograf, membru în juriu. 
  - un curs de fotografie one to one şi informal cu Radu Spiridon, fotograf, membru în juriu. 
  - un curs de fotografie one to one şi informal cu fotograful Costin Boerescu, membru în juriu. 
  - un curs de fotografie one to one şi informal cu fotograful Bogdan Cosmin, membru în juriu. 
  - 3 ateliere culturale la alegere, în valoare de 250 RON de la Fundaţia Calea Victoriei
  cărţi Herald pentru top cinci fotografii
  - includerea celor mai bune fotografii din concurs în expoziţia itinerantă, prin sprijinul LaPrintărie, care va fi găzduită de librării partenere din toată ţara şi includerea în Albumul Focus pe Carte.

   

  Premiile se vor oferi în urma votului unui juriu, a cărui pondere va fi de 50%, şi în urma contorizării voturilor acumulate pe www.teasteptaminlibrarie.ro ce va include promovarea în social media.

 2.2 Ridicarea premiilor se va putea face numai dacă se prezintă:

 • TALONUL/TALOANELE DE ÎNREGISTRARE, având ştampila librăriei şi acelaşi cod cu cel al talonului/taloanelor prin care s-a facut înscrierea online la concurs,
 • BONUL FISCAL care atestă cumpărarea cărţilor.

2.3. TALONUL/TALOANELE CÂŞTIGĂTOARE vor fi stabilite prin tragere la sorţi publică.
2.4. Pe lângă extragerea care va fi publică şi publicarea pe site a rezultatelor extragerii, Câştigătorii vor fi contactatţ şi informaţi direct cu privire la modalitatea de intrare în posesia premiilor prin mail/ telefon în cel mult 72 de ore de la extragere. Apoi, câştigătorii sunt  aşteptaţi să îşi revendice premiile până cel târziu pe 31 ianuarie 2014.

 

 • Talonul de participare cu număr de înregistrare în concurs

Catalogul campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRARIE şi pliantul concursului LIBRARUL ISCUSIT conţin câte un talon de tombolă în două exemplare identice. Talonul de tombolă este constituit din două exemplare pereche care poartă, spre identificare, acelaşi cod unic de înregistrare.

  • Talonul de participare este unic, identificabil prin codul tipărit pe talon şi se detaşează din catalog/pliant. Talonul de participare va fi completat de către cumpărător în două exemplare şi va conţine următoarele informaţii:
  • datele de identificare ale participantului (nume, prenume, telefon, adresă email)
  • locul unde a fost înregistrată participarea (librăria, data);
  • nr. şi data bon fiscal
  • nr de cărţi HERALD cumpărate pe bonul fiscal ataşat
  • ştampila librăriei

3.2  Numărul de înregistrare de pe talonul de tombolă va oferi accesul la înscrierea în concursul de fotografie desfăşurat pe www.teastepaminlibrarie.ro .

  • Librăriile partenere în care se vor găsi taloanele cu numere de întregistrare în concurs:
 • sunt cele nominalizate pe site-ul campaniei la adresa www.teasteptaminlibrarie.ro
 • au semnat cu HERALD acordul de participare până în data de 20 iulie 2013;
 • pun la dispoziţia cumpărătorilor cel puţin 50 de taloane (cataloage ale campaniei şi/sau pliante ale tombolei şi concursului)

 

Go to top
20-Web-logo realitatea.jpg30-GOLDFM_on_black_square_PNG-web.png31-seven.png33-ISTT_screen150.png50Logo_ItsyBitsy_FM_no_slogan131.png60-logo_cinemagia_x60.jpg70-A1.png80-bun-cultural.png90-bun-bucuresti.pnga10-bun-cluj.pnga20-bun-timisoara.jpga30-bun-mures.jpga40-bun-iasi.pnga41-Radio-3Net.pnga50-web-smart_fm.jpga60-LiterNet_2011.pnga70-radio-brasov-web.jpga80-MIX-2-TV.pnga90-logo-RL.pnga91-adplayers.pngb10-TVR-Tm.pngb11-Bio-life-and-style-final.pngb12-dejavu.pngb13-Herbagen1.pngb14-VivaNaturamic.pngb15-d20-Logo-gratuitor.jpgb16-d21-Iqool.pngb16-d22-sigla_povesti.jpgb18-c20-ogo-bookhub-illustrator.jpgb20-c10-bookblog-sigla-jpg.jpgb21-bookblog.pngb30-logo-agentia-de-carte-ro_webx60.jpgb40-logo-prwave_corect.jpgb50-booknation.pngb60-logo-shape-black.pngb70-edunews300dpi.jpgb71-sfatulparintilor.pngb80-logo-nou-4arte-01.jpgb90-drumul-spre-centru.pngc10-RaftulcuIdei_logo.pngc20-d10-filme_carti.jpgc30-b990-bookuria_logo.jpgc40-sr-2.pngc50-d30-ogo-Traieste-constient.jpgc60-d70-rabbit_logo-negativ_webx_x60.jpgc70-logo-literaturapetocuri-300x237.pngc71-fundatia-calea-victoriei.pngc72-Andreea-Ignat-Blog.pngc73-Belva.pngc74-aventuri-in-parenthood-logo.pngc75-gazeta.pngc76-GOKID.pngc77-SIGLA-LiterNet_2011-01.jpgc78-luisa-ene.pngc79-logo-romania-pozitiva.pngc80-zmeu.pngc81-suntpitic.pngc82-Diana-Vijulie.pngc83-LOGO-INVATA.pngc84-Logo-Cristina-Otel.pngc85-cabalapentrutoti+crawler.pngc86-CaleaCatreCarte+crawler.pngfireworksmic1.png