zbor cu biplanul scufundari zbor cu avionul crusuri de dezvoltare telescop corturi pachet carti microscop

Lecție de zbor cu biplanul de epocă

O ocazie unică de a te desprinde de pământ, de a-ți lua zborul în inima cerului, dar și de a călători în trecut, pe timpul marilor inventatori și pionieri români ai aviației Aurel Vlaicu și Traian Vuia!
Cum? Mai întâi, un pilot te va învăța comenzile aeronavei și suprafețele principale de control. Apoi, după ce instructorul va decola aeronava, și îți va explica îndeaproape manevrele de pilotaj, nu trebuie decât să preiei locul la manșă și să simți adrenalina primului tău zbor. O experiență desăvârșită, pe care nu o poți rata!

Salt cu parapanta

Dacă nu ai încercat până acum emoția unui salt cu parapanta, e timpul să îți iei inima în dinți! Simte adrenalina și bucuria de a survola în deplină siguranță deasupra unor peisaje de vis, alături de piloți profesioniști!
Cum? Vino la munte oricând între 1 ianuarie și 31 decembrie 2015 și, pe baza unuia dintre cele 3 vouchere puse în joc, vei avea parte cu siguranță de cea mai frumoasă vacanță! Îmbracă-te sport și lejer vara, pune-ți mănușile, căciula și bocancii pe timp de iarnă și îndrăznește: instructorul care se va ocupa de controlul zborului deasupra munților și văilor, în timp ce tu nu trebuie decât să privești în jur și să te lași purtat de moment! În plus, dacă vrei să iei cu tine o amintire video unică, poți cere să fii filmat la calitate HD!

Scufundare de agrement la Vama Veche

Nu trebuie să știi să înoți, nu trebuie să știi să te scufunzi. Trebuie să iei cu tine buna dispoziție, spiritul de aventură și curiozitatea de a explora o lume nouă: adâncul întins și necunoscut al mării!
Cum? Vino la Vama Veche, prezintă unul dintre cele 10 vouchere puse în joc, îmbracă echipamentul de scufundare și ascultă sfaturile instructorului. E simplu! Plimbă-te, distrează-te, joacă-te sau explorează peisajul subacvatic într-o deplină siguranță, garantată de profesioniști ai scufundării și de echipamente la cele mai înalte standarde de calitate.

Lecție de zbor cu avionul ultraușor

Trăiește-ți visul de a te plimba printre nori și de a învinge gravitația! Vino alături de noi și te poți număra printre cei 5 norocoși care vor învăța cu adevărat să piloteze un avion.
Cum? Decolezi împreună cu pilotul de la aerodromul Șirna de lângă București, și, timp de 20 de minute, vei simți aerul tare, vântul, viteza și adrenalina zborului. Treci apoi la manșă și alege-ți propriul traseu prin spațiul deschis al cerului.

Curs de dezvoltare personală

Dacă te întrebi vreodată cum ai putea face față mai bine stresului zilnic, cum ți-ai putea ține mai bine sub control impulsurile negative care îți afectează relațiile cu ceilalți, cum să depășești timiditatea și anxietatea socială și, în esență, cum să te cunoști cu adevărat și să fii tu însuți în orice moment – atunci avem pentru tine o invitație de nerefuzat! Participă la tombolă și poți câștiga zeci de cursuri de dezvoltare personală, ce îți vor ghida pașii de la autocunoaștere la succes. Explorează!

Curs de comunicare și negociere

Capacitatea de a comunica eficient este esențială în orice moment al vieții, situație sau domeniu de activitate. Deprinde arta de a le transmite celorlalți mesajul dorit, convinge-i și negociază! Campania "Te așteptăm în librărie!" îți oferă posibilitatea de a câștiga două cursuri online care te vor învăța, pas cu pas, cum să comunici eficient verbal, gestual și în scris, dar și cum să întocmești acte oficiale convingătoare sau să negociezi pentru o carieră de succes!

Telescop

Te-ai gândit vreodată că ești locuitorul unei planete mici, suspendate în spațiu la marginea uneia dintre miliardele de galaxii ale cosmosului? Acum poți explora infinitatea spațiului și poți cuprinde cu mintea scara universului din care faci parte. Câștigă unul dintre cele 4 telescoape ale tombolei și vei putea observa stelele, planetele, sateliții sau cometele chiar de la tine de acasă. În plus, le vei putea oferi și prietenilor momente minunate în compania ta cu ocazia fiecărei ploi de stele!

Cort

Pentru că știm că îți place să călătorești, îți oferim șansa de a câștiga mobilitate și de a reduce costurile unei călătorii la munte sau la mare. Câștigând unul dintre cele 5 corturi puse în joc, vei putea decide singur unde vrei să mergi, și te vei bucura atât de natură, cât și de protecție împotriva intemperiilor. Nu ezita să îți inviți și prietenii în drumeții sau campinguri, e destul loc pentru 4 persoane!

Microscop

Te invităm să faci primii pași în lumea mereu prezentă dar invizibilă a microcosmosului! Tu știi cum ar arăta un fir de păr, un bob de sare, o lacrimă sau o frunză dacă ai putea vedea mai bine? Corectează-ți "defectul de vedere" și deschide ochii! Vei rămâne uimit și vei înțelege nemijlocit cât de mult e influențată percepția lumii de calitatea simțurilor! Nu pierde o călătorie cu adevărat inițiatică și câștigă și tu un microscop!

Pachete de carţi

Cei mai fideli cititori vor fi răsplătiţi in carţi.

Go to top
19farmec.png20Dacia-Plant-logo-nou-orizontal.png21canal33-mic.jpg30-GOLDFM_on_black_square_PNG-web.png31-seven.png33-ISTT_screen150.png50Apollonia-mic.png60-logo_cinemagia_x60.jpg70bizi-mic.png80-bun-cultural.png90-bun-bucuresti.pnga10-bun-cluj.pnga20-bun-timisoara.jpga30-bun-mures.jpga40-bun-iasi.pnga41-Radio-3Net.pnga50-web-smart_fm.jpga60-LiterNet_2011.pnga70-radio-brasov-web.jpga80-MIX-2-TV.pnga90-logo-RL.pnga91-adplayers.pngb10-TVR-Tm.pngb11-Bio-life-and-style-final.pngb12-dejavu.pngb13-Herbagen1.pngb14-VivaNaturamic.pngb15-d20-Logo-gratuitor.jpgb16-d21-Iqool.pngb16-d22-sigla_povesti.jpgb18-c20-ogo-bookhub-illustrator.jpgb20-c10-bookblog-sigla-jpg.jpgb21-bookblog.pngb30-logo-agentia-de-carte-ro_webx60.jpgb40-logo-prwave_corect.jpgb50-booknation.pngb60-logo-shape-black.pngb70-edunews300dpi.jpgb71-sfatulparintilor.pngb80-logo-nou-4arte-01.jpgb90-drumul-spre-centru.pngc10-RaftulcuIdei_logo.pngc20-d10-filme_carti.jpgc30-b990-bookuria_logo.jpgc40-sr-2.pngc50-d30-ogo-Traieste-constient.jpgc60-d70-rabbit_logo-negativ_webx_x60.jpgc70-logo-literaturapetocuri-300x237.pngc71-fundatia-calea-victoriei.pngc72-Andreea-Ignat-Blog.pngc73-Belva.pngc74-aventuri-in-parenthood-logo.pngc75-gazeta.pngc76-GOKID.pngc77-SIGLA-LiterNet_2011-01.jpgc78-luisa-ene.pngc79-logo-romania-pozitiva.pngc80-zmeu.pngc81-suntpitic.pngc82-Diana-Vijulie.pngc83-LOGO-INVATA.pngc84-Logo-Cristina-Otel.pngc85-cabalapentrutoti+crawler.pngc86-CaleaCatreCarte+crawler.pngfireworksmic1.png